Priser i: 
 
På svenska In English
 
Köp- och Leveransvillkor

Om oss
Smart Mum är ett litet företag som är distributör för Teething Bling® i Sverige, Norge och Danmark. För närvarande säljer vi bara till privatpersoner via vår e-handel. 

Representerar du ett företag som är intresserade av dessa produkter ber vi er kontakta oss på lea@smartmum.se så hanterar vi er order manuellt. Självklart har vi F-skattesedel!

1. Priser
Alla priser är angivna inklusive moms (25%) och inkluderar även fraktkostnader för boende i Sverige.

2. Leverans
Vi levererar i huvudsak till privatpersoner och återförsäljare i Skandinavien (Sverige, Norge och Danmark). Om du är från ett annat land där Teething Bling® inte finns, kontakta gärna oss på lea@smartmum.se så hjälper vi dig.

3. Betalningsalternativ
- Förskottsbetalning
Kostnad: 0 kr
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgirokonto. Efter du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via e-mail hur du går tillväga. Din order skickas så fort betalning har inkommit. Om betalning ej inkommit 7 dagar efter beställning annulleras ordern.

- Kortbetalning
Kostnad: 0 kr
Du betalar med ditt Visa, Mastercard eller Eurocard. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från att du lagt din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

- Faktura
Kostnad: 29 kr
Förutsättning för att få handla mot faktura är att du är över 18 år, är svensk medborgare (svenskt personnummer) och inte har några betalningsanmärkningar. Adressen du anger måste vara samma adress som den du är folkbokförd på. Vi skickar produkterna med betalningsvillkor på 14 dagar. Dröjsmålsränta 2% per månad + påminnelseavgift på 50 SEK läggs på fakturan om betalning inte inkommer i tid. 

-Klarnabetalning (kort eller 14 dagars faktura)
Kostnad :0kr
 
4. Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 1-3 arbetsdagar.

5. Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket eller brev. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som orsakats av fraktföretaget. 

6. Frakt
Fraktkostnad är 0 SEK för privatpersoner bosatta i Sverige. Fraktkostnad till Norge, Danmark och Finland tillkommer.

7. Ångerrätt 
Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, se www.konsumentverket.se. Enligt distansavtalslagen har du rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Innan du skickar varan i retur måste du skicka in följade information via mail: Namn, Ordernummer och ditt telefonnummer. Mailet skickar du till lea@smartmum.se inom 14 dagar efter levererad produkt. Ett krav är att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Observera att du själv står för returfrakten.
 
8. Reklamation
Om något är felaktigt med din produkt vid leverans, kontakta oss så snart som möjligt (senast 7 dagar efter erhållen produkt) på lea@smartmum.se så skickar vi en ny produkt.

9. Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).
 
10. Reservation
Vi reserverar oss mot felskrivningar och felaktiga priser. Vi reserverar oss även för att en produkt kan ta slut i lager. Vi kan tyvärr inte garantera att bilderna återger varans utseende helt och hållet. Dels med anledning av att små detaljer inte syns och dels för att olika bildskärmar har olika inställningar vad gäller färger, ljusstyrka etc.

11. Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från leverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbara händelser utanför vår kontroll vilket inte skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal och utfästelser av Smart Mum, som gör att www.smartmum.se inte kan hålla nämnda avtal/förpliktelser, skall utgöra grund till att www.smartmum.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

12. Säkerhet
Teething Bling®-halsband och -armband är gjorda av samma silikon som de flesta bitleksaker. Våra produkter innehåller inga skadliga kemikalier som ftalater, BPA (bispfenol), PVC, bly eller latex, och alla halsband har en säkerhetsspärr som gör att halsbandet öppnas direkt om bebisen rycker i det.

Vi vill också poängtera att våra produkter är designade för vuxna att bära för att lugna och roa bebisar som håller på att få tänder. Barn som har fullt utvecklade tänder kan bita igenom Teething Bling®.

 

  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |