Priser i: 
 
På svenska In English
 
Om oss

Smartmum är sedan 2011 ensam importör och distributör av Teething Bling® i Sverige, Norge och Danmark.

Teething Bling® är bitringar utformade som smycken och avsedda för mammor/pappor med bebisar som håller på att få tänder. De är också toppenbra för små fingrar att knåpa på vid amning eller i bärsjalen/selen!
Teething Bling® är en produkt från USA och alla produkter är giftfria. 

Sedan juni 2016 drivs Smartmum av mig Lea med lite hjälp av min man Kjell. Om ni ringer oss så kan det hända att det låter lite av barnen i bakgrunden eftersom vi sköter allt hemifrån samtidigt som barnen är hemma.

Ett urval av våra halsband finns även hos ESTER & HARRY! De finns på Hjalmar Brantingsgata 4A i Uppsala och på esterochharry.se
Vi har även ett samarbete med TUMALI CARE i Danderyd! På deras hemsida finns mer information Tumali Care 


I framtiden hoppas vi på att få ännu fler återförsäljare, så att mammor och pappor kan känna och titta på smyckena direkt i butik, de flesta smycken gör sig bättre i verkligheten än på bild! 

Hoppas ni hittar några smycken som ni tycker om! Ifall det är slutsålt tveka då inte att höra av er till oss så meddelar vi när det kommit in fler.


LÄNKAR

Ester och Harry

Barnbutik i Uppsala som säljer ekologiska och giftfria barnprodukter, som leksaker, tygblöjor och kläder! Webbshoppen hittar ni på länken ovan!

Tumali Care
Tumali Care jobbar med bland annat sensomotorisk träning och spädbarnsreflexer. 
Sinnen och motorik måste samverka för att vi ska kunna utvecklas och uppleva vår omvärld. Denna utveckling sker vanligtvis spontant och naturligt hos barn.
Alla människor föds med en uppsättning primitiva reflexer i kroppen. Reflexer är rörelser som vi gör ofrivilligt och omedvetet. Hos spädbarn avlöser de varandra och ser till att de ålar, kryper, reser sig upp, går och springer. När de kan kontrollera sina rörelsemönster har högre nivåer i hjärnan kopplats in. Sedan tränar de sig tills detta sker automatiskt.
Om rörelserna inte automatiserats, och hjärnans högre funktioner ännu inte tagit över så personen kan kontrollera sina rörelser, kommer reflexresterna att påverka personens rörelsemönster. Personen kan inte styra sin kropps rörelser. De blir lätt trötta och får så fullt upp med att kontrollera sin kropp (t ex att sitta stilla) att de får svårt att koncentrera sig på inlärning, eller också blockerar reflexmönstren vidare utveckling. Tumali Care utför tester av kvarvarande reflexer och tar sedan fram ett individuellt anpassat träningsprogram att utföra under rekommenderad tid.
www.tumali.se


 

  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |